(Android/iOS) Letectvo 1945:letoun střílečky cheatové kódové glitch coiny
Mar 7, 2022 0:58:27 GMT -5
Post by kenhampmuduga on Mar 7, 2022 0:58:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Letectvo 1945:letoun střílečky ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Letectvo 1945:letoun střílečky IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové kódové glitch coiny ▞▞▞
▞▞▞ Letectvo 1945:letoun střílečky 2022 version ▞▞▞
Bola to jednoduchá, príjemná, ale časovo náročná klasická hra – kým nedostatky neprevážili výhody. Vývojári sú nedosiahnuteľní a nevšímajú si nespokojnosť hráčov. Neprimerané úrovne obtiažnosti znásobujú mnohé ďalšie do očí bijúce herné problémy, ktoré boli zdôraznené len v nedávnych „aktualizáciách“. Hrajte túto hru, iba ak máte masochistické sklony.
Stojí to veľa a nedostávate dostatok odmien. Dostať lietadlá a extra palebnú silu trvá príliš dlho alebo ich stojí veľa. Plné reklám. Je to naozaj škoda, pretože sa mi tá hra naozaj páči. Dúfam, že to dokážu zlepšiť.
super hra!
1945 Airforce : Flugzeug-Schießspiel Arcade aqgz
Zábavná hra, ale zakaždým, keď opravia chybu, predstavia ďalšiu.Teraz sa mi zobrazuje správa „ak chcete hrať, musíte byť pripojení k internetu“. Som pripojený! Píšem túto recenziu a môžem robiť čokoľvek iné na internete okrem hrania hry. Prestaňte pridávať alebo meniť hru, kým neopravíte všetky chyby.
Práve som dostal aktualizačnú správu, ale žiadna aktualizácia sa nezobrazuje, iba prehratie alebo odinštalovanie. Stlačte tlačidlo prehrávania a znova dostanete správu o aktualizácii. Hra sa už nedá hrať. Pomoc
Hrám jednoduché úrovne a je to dobrý spôsob, ako trénovať, keď sa chcete postaviť veľkým chlapcom
Najlepšia hra všetkých čias 👍🔝
celkom ujde stará dobrá klasika
Docela zábava, nie príliš veľa sťažností, skôr ako nedostatok pokynov a pokynov
Táto hra je skvelá, ale žiadam vlastníka hry, prosím, odstráňte hody pre skutočných hráčov (aby ste si ju mohli upgradovať, kúpiť atď.), pretože si ju nemôžeme dovoliť používať, túto hru môžeme používať iba na základe údajov, takže nie dovoľte nám o nákupoch, ktoré si nemôžeme dovoliť
Milujem túto hru, ale nedovolí mi získať truhlu, ktorú potrebujem, aby mi pomohla propagovať moje lietadlo. Kúpil som si dosť drahokamov, ale oblasť hrudníka stále hovorí, že nie je spojenie, keď tam určite spojenie existuje
veľmi vzrušujúca hra. stále sa snaží prísť na to, ako získať rôzne typy lietadiel.
Dobre
Stále oznamuje aktualizáciu, aj keď som aktualizoval na najnovšiu verziu. Tiež mi nedovolí pripojiť sa k týždenným výzvam. Okrem toho je to zábava pre prvých 100 úrovní, potom sa to stane hrou na výhru. Hrajte, aby ste napredovali. Pokiaľ nechcete hrať prvých 100 úrovní 1000-krát
1945 Air Force: Airplane games Аркадни odp
Vždy, keď sa pokúšam hrať offline, hovorí, že musíte byť pripojení k internetu. Predtým ste mohli hrať bez pripojenia, ale teraz vám to už neumožňuje hrať offline. Okrem toho je táto hra zábavná.
Nemôžem hrať, pretože mi prišla aktualizačná správa a hra sa neaktualizuje. Keď kliknem na aktualizáciu, otvorí sa Google Play a možnosti sú odinštalovať alebo prehrať. Mám odinštalovať, aby sa aktualizácia uskutočnila? Keď stlačím prehrávanie, vrátim sa späť k aktualizačnej správe.
Stačí dosť akcie a bez zbytočných krutostí na pár minút zábavy.
Dostal som sa na úroveň 90 bez akéhokoľvek nákupu. Teraz sa nemôžem dostať za úroveň 93.. Idem nakúpiť a miniem 20 $! nikam ma to nedostane. hra je zbytocna.. chcel by som vratit peniaze!! za čo som do pekla minul 20 dolárov, ak mi to nič neprinesie!
Milujem hrateľnosť a to, ako sa stáva čoraz náročnejšou. Spolu s potrebou upgradovať svoje lietadlá na pochod. Ale narazil som na problém a keď som dnes otvoril hru, nemal som vo svojom arzenáli žiadne lietadlá. Odinštaloval som ho a preinštaloval, ale zavrel som ho a keď som o chvíľu šiel znova hrať, opäť som nemal žiadne lietadlo. Pomoc......
Hru som odinštaloval a stiahol znova, ale pri registrácii na Facebooku som stratil svoje údaje. Zdalo sa mi to od Zero ... riešenie???
NENÁVIDÍM TÚTO HRU
1945 Air Force: Airplane games Arkada eaa
Hra funguje, určitá oblasť, ako napríklad pvp, sa zobrazuje ako načítavanie, ale nikdy sa nenačítava. Nepoužívam Facebook ani žiadne iné sociálne siete, pretože sú neustále pod útokmi hackerov.
Riadne ma to nasralo. Neda sa to prejst kym si nezaplatim a nevylepsim lietadlo.
perfektná hra
Reklamy sú príliš bugované. Niekedy sa nezobrazí po zavolaní funkcie.
úžasná hra online alebo offline, dokáže vtiahnuť čas do jednej ruky.
Túto hru mám už nejaký čas. Je prepojená s mojím účtom Google a už zakúpený štartovací balíček sa mi nezobrazuje pod profilom. Dokonca mi pri pokuse o kúpu hovorí, že túto položku už vlastním. Ak sa to dá vyriešiť, ocenil by som to.. Vopred ďakujem.
Skvelá hra, ale nové aktualizácie zo septembra 2021 a predtým to naozaj pokazili. Musím ho odinštalovať a znova nainštalovať, pretože aktualizácie nikdy nefungujú a je to veľká strata času. Aktualizácie opäť totálna strata času. Riadenie tejto hry je vážny problém. Po poslednej aktualizácii sa môj profil úplne stratil.
Reklamy z roku 1945! Strašne pomaly postupuje,človeka to začne nudiť ...
Začal som hrať po niekoľkých dňoch, hovorí 100%, ale neprejde cez obrazovku, ktorú som aktualizoval, a stále rovnaký problém
Spravte s tym nieco stale mi to vypisuje ze sa mam pripojit na internet aj ked som pripojena. Hra sa neda hrat !!!!!
🛩️👍
Účet mi zablokovali pre nič za nič. Pri platení peňazí v hre nie je k dispozícii žiadna podpora. Takže sklamanie!
Hra ma podviedla. Minul som peniaze na hranie a dvakrát som porazil úroveň a lietadlo stále letí a neukončí úroveň, kým ju neopustím a nestratím úroveň.
Pekná hra, ale všetky veci sú príliš drahé a keď sa aktualizovala, v ľavom dolnom rohu sa objavilo malé políčko s označením test, čo mi poskytlo nekonečné množstvo materiálov na upgrade. Potom mi bolo povedané, že môj účet bol zablokovaný kvôli abnormálnej aktivite. Stratil som všetky svoje veci. Ale okrem toho skvelá hra.
Dnes 3. januára 2022. Po resetovaní o 16:00 nemôžem hrať pre jedného hráča. Treba počkať do dnešnej polnoci?? ale vidím, že ostatní hrajú a získavajú body. Čo sa stalo?? naozaj pokaziť vývojára. Pred koncom nedávneho podujatia nezávislých dní moje zlaté mince, diamanty a lietadlá zmizli, všetko nula. Teraz nemôžem ani hrať hru, moja hodnosť a vybavenie sú stále tam.. Čo sa stalo? Prosím pomôžte..
super hra
Príliš komplikované. Vylepšenia nedávajú zmysel, čo je škoda, pretože sú pekné a farebné. Odinštalované.
핀란드어 공부 – 5000개 구문 교육 uvkc
Požiadali ma, aby som inovoval, ale vždy, keď naň kliknem, nič na aktualizáciu. Potom nemôžem hrať, pretože upozornenie je stále tam
Mám rád hru a ich zákaznícky servis je dobrý a pohotový. Nedávno som zistil, že môžem hrať hru aj offline, čo je úžasné!
1945 Air Force: Airplane games Arkade wbrx
Do udalosti zostávajú 3 dni, stačí 12 000 tokenov, ale hra sa neprihlási. Všetky ostatné hry sa prihlásia, internet je plný, gigabit, plný signál, všetko funguje, ale táto hra hovorí, že musím byť pripojený, aby som mohol hrať ...som, len to nebude hrať. Všetky signály sú plné a všetky ostatné aplikácie potvrdzujú, že je to pravda. A teraz nemôžem aktualizovať hru, nemá k dispozícii žiadnu aktualizáciu, ale hra sa nedá hrať, pretože je povinná ju aktualizovať.
Keď som hral túto hru, ale neobjavila sa hudba šéfa, počujem rovnakú hudbu
Páči sa mi tá hra, tak trochu, ale chcel by som, aby mala pokyny alebo informácie o rôznych úrovniach, použití zbraní na oboch stranách a vlastnostiach hry. Ako tiež o hre. Viem, zniem hlúpo, ako hovorí oveľa mladšia generácia. Ale hej, mám sedemdesiatku a práve začínam hrať tieto hry, iné ako Solitaire. Pošlite mi prosím pokyny.
Stále sa mi zobrazuje hlásenie, že musím byť pripojený k internetu, aj keď som pripojený k mojej 850 Mb/s wifi!!??!! Prosím opraviť
Nestahujte si to. Ciste pay to win, developeri ani nevedia dobre po anglicky a je tam neskutocne vela gramativnych chyb a bugov, pridavaju updaty ktore nica dlhomesacne progresy na to aby ste ziskali jednu jedinu vec na ktoru sa bez platenia penazi setri krute dlho. Namiesto toho aby opravili zakladne chyby v hre ktore je vidno hned na prvy pohlad tak pridaj naplnu blbost