Post by kenhampmuduga on Mar 7, 2022 0:55:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
GTA Vice City Android magyarítás telepítésePDA FAN CLUB
kb 5 perc játék után lef*gy mindig
Egyszerűen valami fantasztikus. Egy Samsung Galaxy J3 2017-en jászom, full grafikán és akadás nélkűl fut. Az ilyen hardverrel rendelkező telefontulajdonosok se habozzanak a vásárlással. A rádió, az valami fenomenális. Olyan slágereket játszanak benne amiért van, hogy ülök még 4-5 percet a kocsiban, hol ott már rég elhagytam volna. A küldetéseknél, némelyekkel meg kell szenvedni, mert ezt a játékot asztali számítógépekre találták ki. Ezt leszámítva, ENGEM, mint valami feketelyuk, BESZIPPANTOTT!
Szuper Dope! Klasszikus visszatérés, majdnem olyan jó, mint az eredeti PlayStation 2! A vezérlés egyáltalán nem rossz. 5/5 csillag tőlem. Egyszerűen nem tudtam túllépni a "The Driver" nevű küldetésen, amikor a "sabre turbo" elleni versenyben vezeted a "sentinalt" minden alkalommal, amikor az 1. helyen voltam a végén a zsaruk előjönnek a semmiből és pokolian beleütköznek. és kipörgetem, a számítógépnek adva a vezetést. MINDIG. Ennek ellenére 5 CSILLAG.
Az irányítás borzasztó. Sok hiányzik az eredeti grafikából és játékmenetből.
Szeretem. Hozzáadhat vezérlőleképezést? A küldetés aktiválása gomb nem lehet analóg kattintás ugyanazon a boton, amelyet vezetni használsz...
Szuper!
Szép játék .. de a legrosszabb vezérlők... ilyen típusú vezérlőkkel nem lehet teljesíteni egyetlen küldetést sem
Grand Theft Auto: Vice City APK 1.09 App letöltése az Android - com ...
Grand Theft Auto: Vice City Árkádjátékok mlzh
Összességében egy tisztességes játék, örültem volna, ha a grafika és a történet fejlettebb, de a játék fejlesztésének idővonalát tekintve fantasztikus!
Legjobb nosztalgia
Jó játék, még mobil platformon is. Mégis nagyon összeomlik!
Grand Theft Auto: Vice City Аркады via
A játék megfelelően működött, de hirtelen nem tölti be a játékot. automatikusan kilép. Kérjük, ellenőrizze a hibát.
Beholder ጀብዱ hczb
Ugyanaz élmény mint számítógépen régen!) Note 4- en szépen fut
A játék folyamatosan összeomlik. Teljesen nem éri meg azt az árat, amit a játékért fizetünk.
Grand theft auto vice city 2021-december] ajánlatok - ÁrGép
A játék folyamatosan összeomlik, és a küldetések törlődnek, ami miatt újraírom őket, annyira bosszantó
Bár kissé zavaró, hogy Note 3-mon Snapdragon 800-al meg a többivel laggol max grafikán...
Hibátlan!!
Grand Theft Auto: Vice City Arcade lloa
nem működik Android Pie-vel az S9-emen. az idióta home gomb és minden, ami nem mozdul az útból, és a játékvezérlőket takarja.
A Heli és az RC vezérlők szemetek. Nem tudok megfelelően célozni, a célkereszt folyamatosan mozog, amikor megpróbálok lőni.
Grand Theft Auto: Vice City Arcade pgtw
Ez a játék tiszta arany, annyira szerettem ezt a játékot, hogy nem is emlékszem, az egyetlen bukta, hogy néhány vezérlő hibás és lehetetlen játszani.
Grand Theft Auto: Vice City – Alkalmazások a Google Playen
Ez egy nagyszerű játék, mert a vezetési vezérlőket javítani kell
Ez a játék szép, de a mozgásvezérlés rossz, nagyon nehézkes
folyamatosan lef*gy, amikor ugyanazon a küldetésen vagyok, és mindig kialszik, amikor megveszem a Malibu klubot, olyan, mintha a játék nem akarná, hogy megkapjam, kérlek javítsd ki. hatalmas dühítően bosszantó probléma
Ez egy fantasztikus játék, de azt akarom, hogy jöjjenek a mentők és élesszék újra a halottakat, mint a Playstation verzióban.
Már megvásároltam ezt a játékot a regisztrált e-mail azonosítómmal, de amikor megpróbálom telepíteni a játékot egy másik laptopra, ismét vásárlást kér. Kérjük, mielőbb oldja meg ezt a problémát.
amikor működik, az fantasztikus, de folyamatosan összeomlik. jelenleg nem tudom betölteni. teljesen frissített s9 plust használok
Grand Theft Auto: Vice City - Kewix
Ingyenesen letölthető album zz levelet Erdély. Bemutatása a kutatási projektek angol nyelven letölthető. Letöltés játékos az Android a 3gp
Túl rossz a vezérlés és a kameranézet is
Nagyon jó játék
Rendkívül hibás kezelőszervek. Amint a játék elkezdődött, Tommy magától megfordult. Kipróbáltam néhány javítást. Egyáltalán nem működött.
A játék alapból jó, de a borzalmas irányítás miatt vannak küldetések, amiket nem lehet tovább jutni.
Nagyon szórakoztató élmény. Játszottam egy kicsit a régi PS2-emen, de akkoriban nem tetszett. De most emlékszem, milyen szórakoztató volt, és ez egy kiváló port mobilhoz.
A Grand Theft Auto: Vice City tovább görgette az első próbálkozást – még nagyobb részletességet, még több ...
A játék jó volt, jó történet, de véletlenszerűen összeomlik, és javítani kell az irányítást.
Még mindig szórakoztató játszani, de a vezetés fájdalmas hátul, de bizonyos pontokon még játszható
GTA III, Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: San Andreas. Te merre mész először? A ...
Hibátlan
Nem lehet betölteni a játékot. Háromszor megtörtént, el kell távolítanom, és újra kell telepítenem